Jag Kommer att Davao och Bacolod för Pengar Summit & Rikedom Expo 2017

Det är en hektisk November för mig som jag kommer att tala i Davao och i Bacolod för Pengar Summit & Rikedom joustolaina Expo 2017.

Pengar Summit & Rikedom Expo är nummer ett konferens-och expo om investeringar och handel i Filippinerna. Det är dedikerad till att utbilda och stötta självstyrt enskilda investerare genom tillgång till experter investeringar och en marknad presentation av finansiella tjänster och fastigheter pikalaina heti fi.

Pionjär i investeringar konferenser i Filippinerna, Pengar Summit & Rikedom Expo startade 2010 och var precis som tidigare hölls i Metro Manila. Men under de senaste åren, det har gått rundor i andra städer i landet.

I November, jag är en del av uppställning av högtalare som kommer att besöka både Davao City och Bacolod City. Och jag är personligen bjuda in dig att delta i denna sällsynta händelse i din stad.

Detta år, i båda städerna, kommer jag att dela tips på hur du ska komma igång på investeringar. Särskilt, de sju enkla stegen för nybörjare.

Under tiden, andra talare kommer att dela deras expert strategier för att investera i aktiemarknaden och fastigheter. Din lära dig tips om olika ämnen — från aktiehandel, till långsiktiga investeringar; från fastigheter uthyrning, till utestängning egendom investera.

Det kommer att bli en väldigt lärorik händelse för både nybörjare och avancerade investerare! Klicka här för att kolla in programmet schema för båda händelserna.

Om du är baserad i Davao, Nacka, eller i närheten av städer — så här är din chans att delta i en stor finansiell lärande event nära dig. Du behöver inte flyga till Manila längre.

Så dra nytta av detta och delta i Pengar Summit & Rikedom Expo 2017 för Davao och Nacka. Och jag ser fram emot att få se och träffa dig där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *